Nieuws

Gewoon Merel, buitengewoon tevreden over Jobwice

Via een relatie kwam Merel Croonen van Gewoon Merel in contact met Jobwice, destijds nog in oprichting. Door het unieke concept werd ze direct enthousiast. Met haar jarenlange ervaring in de werving en selectie fungeerde zij als sparringpartner voor het Jobwice team. Haar visie op wat intermediairs graag zouden willen zien bij een uniek platform als Jobwice was meer dan welkom. Inmiddels draait Jobwice op volle toeren voor zowel sollicitanten als voor werkgevers en partners. Gewoon Merel is 1 van de partners van Jobwice voor de provincies Utrecht en Gelderland.

 

W&S en Jobhunting

Gewoon Merel biedt werkgevers op Jobwice Werving & Selectie aan. Werkzoekenden kunnen bij haar terecht voor Jobhunting. Waar sta ik, hoe kom ik aan mijn ideale baan, welke stappen moet ik nemen om mijn Jobwice profiel te optimaliseren? Allemaal vragen waar Gewoon Merel bij helpt om ze te beantwoorden. Wouter Meyer (directeur Jobwice) is blij met de dienstverlening van Gewoon Merel. “Jobwice biedt haar klanten geautomatiseerd adviezen, maar in sommige gevallen is persoonlijke begeleiding noodzakelijk. De dienstverlening van Gewoon Merel is daarom een fantastische aanvulling.”. 

 

Jobwice voor kandidaten, werkgevers en intermediairs

Merel ziet in Jobwice echt een verbreding ten opzichte van bestaande platformen. “Voor werkgevers pakt Jobwice zowel vraag als aanbod op. Dat werkgevers bijvoorbeeld ook intermediairs kunnen benaderen, dat is echt wel uniek. Jobwice ziet duidelijk de complete driehoek van kandidaat, werkgever en intermediair.

Kandidaten worden door Jobwice meegenomen richting hun ambitie. Jobwice adviseert en helpt écht richting die droombaan. Je hoeft het niet meer zelf of helemaal alleen te doen.”

 

Ook partner worden van Jobwice?

 

Wil jij je diensten ook aanbieden via Jobwice en ben je benieuwd naar de voordelen van een samenwerking? Dan wordt het tijd om kennis te maken! Geef via een werkgeversaccount op Jobwice.nl je interesse aan ons door of mail naar info@jobwice.com. Meer algemene informatie over het partnerschap vind je op www.jobwice.nl/partner.

GEPLAATST OP: 03 / 01 / 2019
bedrijfsinformatie