ONZE VISIE 

VISIE 

Wij geloven in een wereld waar werknemer en werkgever elkaar moeiteloos kunnen vinden, benaderen en verrijken. Locatie, tijd, dienstverband type en taal zijn hierbij geen barrières. Daarbij wordt altijd de meest logische match gemaakt op basis van ambitie, vaardigheden en fysieke mogelijkheden. Jobwice is daarbij het centrale platform die dit mogelijk maakt door middel van proactieve acties, persoonlijk adviezen en handige functies.  

MISSIE 

Onze missie is hierbij: “Let’s realize your ambition!”.

ORGANISATIE


DE START  

Jobwice is in 2015 opgericht door Wouter Meyer met de gedachten om mensen te helpen bij het zoeken naar een leuke baan. In de jaren ervoor had hij zelf ervaren hoe het was om niet tevreden te zijn met je baan. Door hierover te praten met andere mensen viel het hem op dat veel mensen niet tevreden waren. Veel van deze mensen wisten wat ze niet beviel, maar hadden geen idee wat ze nou eigenlijk echt wilde. Laat staan hoe ze die droom konden realiseren. 


Tijdens als die gesprekken is toen het idee ontstaan om mensen te helpen. Achterhalen waar ze energie van krijgen en adviseren welke functies daarbij passen. Ondanks dat de site tegenwoordig veel meer functionaliteit huisvest en voor veel meer doelgroepen is bedoeld staat het basis concept nog steeds overeind. Vandaag den dag kunnen mensen op Jobwice niet alleen zien welke functies bij hun ambitie passen, maar ook hoe ze deze kunnen bereiken en aan welke vaardigheden ze daarvoor nog moeten werken. 

OPBOUW


Het is nooit de bedoeling geweest om zelfstandig een eigen website te maken. Het was direct vanaf de start belangrijk dat experts uit het vakgebied zich konden verbinden aan Jobwice. Vandaar dat redelijk snel contact is gezocht met diverse partners, waaronder werving en selectie bureaus, payroll bedrijven en headhunters. Deze partners hebben gezamenlijk meegeholpen om de dienstverlening optimaal af te stemmen op de specifieke doelgroepen.

Na een lange periode van afstemmen, bouwen en testen is een resultaat gecreëerd waar we trots op zijn. Belangrijke functies zijn gecreëerd die nieuw zijn in de markt. Gepatenteerde innovaties als automatisch solliciteren of geautomatiseerd persoonlijk carrière advies zijn baanbrekend te noemen en een belangrijke stap richting het realiseren van onze bedrijfsvisie.  

 

 

TOEKOMST 


EN NU VERDER 


We realiseren ons ook dat we nog lang niet zijn waar we uiteindelijk naartoe willen, maar de eerste belangrijke stappen zijn gezet. Onze visie gaat verder. 

Wij geloven echt dat medewerkers en werkgevers elkaar veel eenvoudiger kunnen vinden, benaderen en verrijken. Daarnaast denken wij dat tijdelijke werkverhoudingen tussen werkgever en werknemer steeds meer gaat gebeuren in de toekomst. 

Jobwice heeft voor deze ontwikkelingen geweldige functies in petto. Houdt onze site in de gaten om als eerste hiervan te kunnen profiteren. Heb jij zelf ook nog geweldige ideeën? Aarzel dan niet om ons daarvan op te hoogte brengen. We komen graag met je in gesprek, zodat we ook jouw ideeën kunnen implementeren.VRAGEN?