Samen staan we sterker!

Het doel van Jobwice is werkgevers en particulieren optimaal te ondersteunen bij hun zoektocht. Hiervoor maakt Jobwice gebruik van partners op specifieke aandachtsgebieden. Jouw bedrijf kan onderdeel worden van het Jobwice partner netwerk, zodat jij diensten kan aanbieden op deze aandachtsgebieden. Onze klanten kunnen dan laagdrempelig gebruik maken van jouw diensten, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat zij slagen in hun zoektocht.

Meer weten?

Wordt jij onze nieuwste partner?

Tientallen partners leveren dagelijks diensten aan onze klanten. Een echt win-win scenario voor alle partijen. Jouw bedrijf kan ook onderdeel worden van dit unieke netwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak je interesse kenbaar middels de upgrade pagina in je werkgever account.

Jobwice zoekt de volgende partners:

 • Werving en selectie bureau’s

  Help particulieren hun ambitie te realiseren en hun droombaan te bemachtigen. Jobwice kan jouw bedrijf laten opvallen bij de gewenste burgers in een bepaalde provincie.

 • Headhunters

  Zoek de beste kandidaat voor vacatures van werkgevers. Jobwice kan jou laten opvallen bij werkgevers in een bepaalde branche.

 • Marketingbureaus

  Laat vacatures, nieuwsberichten of evenementen nog meer opvallen op social media, zodat werkgevers ook buiten Jobwice de beste kandidaten bereiken. Jobwice zorgt ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht wordt gebruikt bij potentiele nieuwe klanten.

 • Financiële instellingen

  Kijk samen met particulieren naar mogelijkheden om opleidingsbehoeften te financieren, zodat zij hun ambities realiseren. Jobwice zorgt ervoor dat jouw financiele product onder de aandacht wordt gebruikt bij potentiele afnemers.

 • Opleidingsinstituut

  Laat Jobwice jouw opleiding adviseren in de diverse carrièreadviezen aan particulieren. JObwice biedt opleiders de mogelijkheid om opleiding te koppelen aan relevante kernvaardigheden, zodat de doelgroep met de juiste opleidingsbehoefte wordt bereikt.

 • Carrièreadviseurs

  Soms heeft een particulier extra ondersteuning nodig om het gewenste carrièrepad te vinden. In die gevallen verwijst Jobwice graag per branche naar een goede carrièreadviseur. Jouw bedrijf kan die carriereadviseur zijn.

 • Payrollbedrijven

  Een van de type dienstverbanden die Jobwice aanbiedt is payrolling. Als een werkgever via deze constructie een vacature wil aanbieden koppelen wij hem graag aan een branche specifieke payrollleverancier.

 • Taalbureaus

  Bij een sollicitatie is het belangrijk een goede motivatiebrief en cv te schrijven. Wij helpen onze particulieren klanten daarom graag door ze te koppelen aan een geschikt taalbureau.

Het Jobwice partner netwerk

Onderdeel worden van het Jobwice partnernetwerk heeft diverse voordelen. Naast de extra omzet via een nieuw verkoopkanaal word je ook onderdeel van een uniek samenwerkingsverband, waarbij onze gemeenschappelijke dienstverlening echt het verschil maakt voor de klant.

Let’s realize your ambition!

VRAGEN?